_______ __ _______Иван Звездев ще готви с домакините всяка делнична вечер в 19,00 часа

“Кухнята на Звездев” стартира в ефира на Канал 3 от 1 февруари, понеделник. Шоуто на известния кулинар Иван Звездев ще се излъчва всяка делнична вечер от 19,00 часа. То се снима в семейната кухня на Звездев, който е и продуцент на предаването.

Специално за зрителите на Канал 3 в половинчасовия формат Иван Звездев ще предлага по една лесна и бърза рецепта и по един специалитет. Той ще заложи както на класическите рецепти от българската кухня, така и на шедьоврите от световната.

“Завръщам се на екран и ще предложа много изненади на зрителите на Телевизията на народа. В предаването ще помагам със съвети на домакините, а през сайта и моят фейсбук профил ще ги консултирам и за всички тънкости в готвенето”, коментира Иван Звездев пред сайта kanal3.bg.  

Звездев ще продължи да изгражда култура на здравословно хранене. Същевременно ще показва ястия от различни националности и култури, ще представя рецепти за всякакви вкусове и възможности: от вегетарианци – до почитателите на месото; от начинаещи – до професионалисти.

В “Кухнята на Звездев” ще гостуват и известни лица, които ще споделят своите тайни в кулинарията. Водещият ще гостува и на различни градове в страната, за да представя местната кухня и обичаи.

“С “Кухнята на Звездев” Канал 3 остава верен на своята аудитория, защото това е един от най-обичаните телевизионни водещи и кулинари. Щастливи сме, че Иван предпочете предложението на Канал 3 пред други телевизионни оферти. За нас е радващо, че той оценява развитието на медията и е готов да вървим заедно по пътя на новите предизвикателства”, коментира Ива Стоянова, програмен директор на Канал 3.