Сега четете
Ексклузивно: Димитър Узунов – човекът, заподозрян, че е изпратил SMS-а до Борисов

Ексклузивно: Димитър Узунов – човекът, заподозрян, че е изпратил SMS-а до Борисов

Димитър Узунов
„Вече оставам с впечатление, че с премиера Борисов сме били в една детска градина. Аз съм бил в I група, а той е бил в IV група“. Това заяви за „Здравей, България“ представляващият ВСС Димитър Узунов.

В скандалния запис между Румяна Ченалова и Владимира Янева той беше определен като „човека на Бойко Борисов“ във ВСС. Узунов също така е заподозрян, че е изпратил до Борисов скандалния есемес, от който личи, че някои разказва на премиера какво точно се случва във ВСС.

Това е голяма легенда, заяви Димитър Узунов относно думите на уволнената съдия Румяна Ченалова, че назначенията на магистрати минават през одобрението на депутата от ДСП Делян Пеевски.

Той отрече да е изпращал есемеса до Бойко Борисов и уточни, че вече е показал разпечатка от телефона си и има готовност да му бъдат проверени и разговорите през Viber, за каквито говори Владимира Янева пред Румяна Ченалова.

„Не знам как да докажа, че не съм имал комуникация по Viber“, допълни той.

Относно призива на управляващите за оставката на ВСС, Узунов коментира: „Намираме се на прага да извършим съдебна реформа и не можем в този момент отстъпим от ангажиментите си. Смятаме, че това не е съобразено с Конституцията и със закона“.

Вижте и

„Нека не мислим, че политиците, които поискаха нашата оставка, са глупаци. Те не са идиоти – напротив. Те добре знаят, че в тази ситуация нищо не мога да направят. Според моя личен прочит те ни казаха или да се вземем в ръце, или да вървим по дяволите“, изтъкна той.

Нова телевизия, „Здравей, България“/ сн. Булфото

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре