Сега четете
„Шеф под прикритие“ тръгва скоро по Нова тв

„Шеф под прикритие“ тръгва скоро по Нова тв

big_1569Нова тв пуска формата „Шеф под прикритие“ през февруари. Чрез него зрителите ще станат свидетели на невероятните истории на осем шефове на компании. Те ще напуснат своите офиси, за да се почувстват като техните подчинени от по-ниските нива.

„Шеф под прикритие“ е първата изненада за зрителите ни за предстоящия телевизионен сезон и първото предложение от изключително богата палитра от шоу програми и предавания, които сме подготвили за тях“, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Форматът, който се радва на голям зрителски интерес в много държави, внедрява под прикритие собственици или изпълнителни директори в собствените им фирми за седмица. Те са изправени пред огромно предизвикателство – да напуснат удобните си офиси, да сменят лъскавите костюми с работни гащеризони и да започнат работа в компаниите, които управляват на възможно най-ниските изпълнителски нива. Представете си собственик на голяма верига за бързо хранене, който започва работа под прикритие като помощник в кухнята и разносвач, при това напълно доброволно. А целта на тази смяна е големите шефове да разберат как работят техните компании и как се е променил същинският бизнес, от който се отдалечили с течение на времето и са изгубили първоначалната връзка, в резултат на мениджърската си позиция, разказват от телевизията.

Вижте и

В световен мащаб сред шефовете, които са се преобразили във формата и са започнали от нулата, са изпълнителните директори на DHL, Hyundai, Subway, производителите на банани Chiquita Brands International, НАСКАР, американският броудкастър DirecTV и авиокомпанията Frontier Airlines, пише standartnews.com.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре