563806_160521120779698_1760564886_nПо повод предстоящия двоен празник – Свети Валентин и Трифон Зарезан, традиционно старозагорският оператор „Тракия Кабел” организира томбола за своите активни абонати.

Томболата „По пътя на любовта и виното” ще изпрати двама влюбени на романтичен уикенд във Вино и SPA хотел TODOROFF, в подножието на Родопите!

Четиризвездният хотел, намиращ се в китното село Брестовица, предлага очарователно съчетание на лукс, романтика и домашен уют. Печелившият от томболата, зедно със своята половинка, ще има възможността да се потопи в тайнствения свят на една от найдревните напитки – виното. Освен двете нощувки в хотела, награта включва образователна разходка, разкриваща процеса по направа на вино, в избата на един от найизвестните и доказали се на пазара производители Todoroff, и още дегустация на 5 вида изтънчени вина и SPA на база натуралните продукти на винопроизводителния процес – винена вана „Барик”.

Ваната „Барик” свинени екстракти стимулира кръвообращението и пречиства организма от токсини, маски и обвивания с микронизирани гроздови семки и джибри, екстракти от червено вино.
Всичко това в съчетание със свежия планински въздух, далеч от града и проблемите на ежедневието, е подаръкът, който „Тракия Кабел” ще направи за щастливеца, изтеглен в томболата.

Участие ще могат да вземат всички абонати на „Тракия Кабел”, които към датата на теглене на Томболата са заплатили месечния си абонамент за интернет и/или цифрова ТВ за месец март 2016 г.
Всеки,който желае да участва, ще получи талон за участие в касите на Тракия Кабел, който да пусне в специално определените за целта урни.

Тегленето на романтичната награда ще бъде извършено на 10.02.2016 г. в 13:00 ч. на касата на „Тракия Кабел” ООД, на адрес Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики” №158.

Резултатите от тегленето ще се констатират от комисия, съставена от представители на „Тракия Кабел” ООД.

Източник: Национална бизнес поща – стр. 38