Сега четете
Поли Генова ще води „Българският топ 100”

Поли Генова ще води „Българският топ 100”

bntПрез 2016 БНТ1 започва излъчването на уникалната за българския телевизионен ефир музикална класация – „Българският Топ 40”, която зрителите могат да гледат всяка съботна вечер. Водеща на чарта ще бъде певицата Поли Генова, която само преди месец успешно се представи и като домакин на Детската Евровизия 2015. Заради това тя бе избрана за личност на годината в специализирания сайт за Евровизия – oikotimes.com.
Премиерно за зрителите на обществената медия, първото издание на музикалната класация ще бъде на 26-ти декември от 21:30 часа. В него ще бъде обобщена изминаващата 2015 година в музика.
За подредбата на музикалните спомени ще помогнат фронтменът на група БТР – Наско, Теди Кацарова и водещият на БГ радио Атанас Стоянов. Специалната изненада е интервю със световноизвестния DJ Виктор Калдерон. Той е работил със звезди като Мадона, Бионсе, Джанет Джаксън и др.
Класацията се появява, за да подкрепи българските артисти и създаването на авторска музика у нас. Подреждането на най-новите песни в нея се извършва на база излъчванията в над 24 радио и телевизионни канала.
В отделен сегмент от предаването зрителите ще могат да гласуват и за личните си фаворити, а подробности ще научават от репортажите и интервютата с български и гостуващи у нас музиканти. В класацията ще бъдат представяни ексклузивни кадри от създаването на бъдещи музикални проекти, както и премиери на най-новите български и световни парчета.
Националната музикална класация „Българският Топ 40“ е съвместна продукция на БНТ и LIGHTWORK Creative, която обещава иновативна визия, включваща 3D анимация и мапинг.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре