Сега четете
Свалиха „Деконструкция“ на Волгин от ефир

Свалиха „Деконструкция“ на Волгин от ефир

pvolginЗаплахите за глоби от СЕМ доведоха до крайните мерки

Предаването „Деконструкция“ на Петър Волгин е свалено от ефира на Българското национално радио. Това съобщи самият водещ във фейсбук.

Крайните мерки идват след заканите на СЕМ, че медията ще бъде глобена заради съдържанието на авторското предаване. Според регулаторния орган в него липса плуларизъм на мненията, което било недопустимо за продукт на обществена медия.

Ето и какво написа самият Волгин във фейсбук:

Вижте и

„Управителният съвет на Българското национално радио е свалил предаването „Деконструкция“. Не се сърдя на хората там. Те си пазят постовете, а пазенето на постове минава през отстраняването на всеки, който не е удобен на властимащите. В медийния сектор нещата се развиват така – властта разпорежда на СЕМ какво да направи, СЕМ козирува и нарежда на БНР какво да направи, БНР козирува и изпълнява нарежданията. Проблемът на всичките тези хора е, че не могат да мислят самостоятелно. Ако можеха да мислят, щаха да видят, че с подобни мракобесни действия постигат цели, напълно противоположни на желаните от тях. Всеки управляващ, който посегне на медиа, слага край на кариерата си. Разбира се, лакеите на управляващите ги чака същата съдба. Изобщо екипът на „Деконструкция“ е убеден, че битката едва сега започва и че „победа будет за нами“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • Най после!
    Агресивно, арогантно предаване, което насажда страх, несигурност в бъдещето, което води до разделение на нацията, което не предлага никаква алтернатива, където има само една гледна точка, където по телефона и скайп се обаждат винаги едни и същи хора, където, ако все-пак се обади някой със смислен въпрос или критика бива веднага срязван като кисела краставица от водещия и линията му се затваря НЯМА МЯСТО В ЕФИРА НА БНР!
    Да не говорим за качествата на журналистите в предаването. Ето само две заглавия на статии от „Калинка“ АнТРОЛова – „Циганите и доктор Менгеле“ – статия с отвратително расистко съдържание и „Ма нидьей в дупито!“, която изобщо не се нуждае от коментар!
    Модел за водещите за в бъдеще могат да бъдат предавания като „История BG“ и „Референдум“ на БНТ. Тези предавания имат всичко онова, което в „Деконструкция“ липсва.

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре