Сега четете
Свалят клип на Гаро от международна музикална класация. Хард сцени притесниха американците (ВИДЕО)

Свалят клип на Гаро от международна музикална класация. Хард сцени притесниха американците (ВИДЕО)

„ANI LO.PROJEKT” взривиха “Global Rockstar” с парче от последния си албум „Miracle”.

EasyCapture2

“Cry over” стъпи убедително на 2-рото място в най-големият музикален онлайн конкурс в света. Възторгът от оценката на метал публиката, обаче беше помрачен от организаторите на музикалния конкурс няколко дни преди финала.

Видеото към песента бе свалено от официалната страница за гласуване и на негово място Ани Лозанова представя лайф версия на песента.

Хард сцените събрали хиляди фенове смутиха други и видеоклипът попадна в забранените до 16 години аудиовизуални продукти в Щатите.

Вижте видеото:

Видеото към песента “Cry over” е дело на Румен Гайдев – Гаро.

Garo

Вижте и

Румен Гайдев: „Оказах се с няколко роли в този проект. Събитието беше Тату фест, на който присъстваха най-добрите татуисти в цяла Европа. Това са особени събития – посещават се от подбрана публика -„таргетирани“ са. Ани беше водеща на феста, а с групата й допълнително се грижеха всичко да е на ниво. Импровизирах на терен и документирах събитието. Успях с помощта на организатора на събитието да взема разрешение от Деив и Люси, които са собственици на световно известният „Pain Proof Circus“  да ги снимам и да ги ползвам за герои на видеоклипът на Ани. Те се съгласиха, а Дейв се качи и на сцената и „заби“ заедно с групата на Ани – свири на трион!“

Сюжетът към метъл саунда е комедиен готически спектакъл. Гаро хваща чисто новата си камера, която му е напълно непозната и започва напълно импровизирани снимки. Единствено факта, че Люси е бременна във втория месец с близнаци по време на заснемането на клипа я разубеждава самата тя да увисне на металните куки.

Докато сравнявате ограниченията, които засягат артистите на териоторията на България и извън нашите граници, подкрепете Ани Лозанова като гласувате за нея тук.

Автор: Добромира Калева

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре