“ANI LO.PROJEKT” взривиха “Global Rockstar” с парче от последния си албум „Miracle”.

EasyCapture2

“Cry over” стъпи убедително на 2-рото място в най-големият музикален онлайн конкурс в света. Възторгът от оценката на метал публиката, обаче беше помрачен от организаторите на музикалния конкурс няколко дни преди финала.

Видеото към песента бе свалено от официалната страница за гласуване и на негово място Ани Лозанова представя лайф версия на песента.

Хард сцените събрали хиляди фенове смутиха други и видеоклипът попадна в забранените до 16 години аудиовизуални продукти в Щатите.

Вижте видеото:

Видеото към песента “Cry over” е дело на Румен Гайдев – Гаро.

Garo

Румен Гайдев: “Оказах се с няколко роли в този проект. Събитието беше Тату фест, на който присъстваха най-добрите татуисти в цяла Европа. Това са особени събития – посещават се от подбрана публика -“таргетирани” са. Ани беше водеща на феста, а с групата й допълнително се грижеха всичко да е на ниво. Импровизирах на терен и документирах събитието. Успях с помощта на организатора на събитието да взема разрешение от Деив и Люси, които са собственици на световно известният “Pain Proof Circus”  да ги снимам и да ги ползвам за герои на видеоклипът на Ани. Те се съгласиха, а Дейв се качи и на сцената и “заби” заедно с групата на Ани – свири на трион!”

Сюжетът към метъл саунда е комедиен готически спектакъл. Гаро хваща чисто новата си камера, която му е напълно непозната и започва напълно импровизирани снимки. Единствено факта, че Люси е бременна във втория месец с близнаци по време на заснемането на клипа я разубеждава самата тя да увисне на металните куки.

Докато сравнявате ограниченията, които засягат артистите на териоторията на България и извън нашите граници, подкрепете Ани Лозанова като гласувате за нея тук.

Автор: Добромира Калева