Смъртта може да бъде бавна, мъчителна или нелепа. Смъртта може да бъде и избавление… Можем ли да избираме къде може да ни отведе тя?

Какво прави човек, когато магията изчезне, Смъртта изглежда по-привлекателна от любимата жена и дори отвъдното е твърде близо?

“Преселваш се на Уран!” – това е отговорът, който ни дава новата песен на популярния композитор и текстописец Гаро – “Билет за Уран”.

Фентъзи сюжет оплита брачна двойка, китара и Смъртта в една невероятна история. Преди да излезе видеоклипът, който ще бъде в духа на фантастичния трилър, чуйте тази невероятна история.

Румен Гайдев – Гаро е известен  като композитор и текстописец. Занимава се с телевизионна режисура, документални филми, реклама и комуникации. Пише и научни фантастики. В момента усилено работи по сценарий за игрален филм за Африка, в който действието се развива в България и Нигерия.

Публиката го познава като автор на едни от най-хубавите песни на група ” Д2″. Работил е също и с Ани Лозанова, група “Сленг”, Ира и др.

Само десетилетие след “Ледено момиче”, “100 години”, “Не мога да спра да те обичам”, Румен Гайдев ни дава “Билет за Уран” и ни оставя в очакване на следващата му песен, която носи името “Иглата”.

За ЛюбословиеБГ: Добромира Калева