Сн. Wikipedia

Сн. Wikipedia

Готов за излъчване клип на 124 Spider с участието на Чарли Шийн отпада от рекламната кампания на новия роудстър след признанието на актьора, че е HIV-позитивен, съобщава The Detroit Bureau. FIAT се отказва от услугите на легендарното лошо момче на Холивуд заради опасения за имиджа на модела сред женската аудитория в Америка, която италианците смятат за основна целева клиентела.

Шийн бе рекламно лице на марката в кампанията по лансирането на дребосъка 500 на щатския пазар. Клипът “Домашен арест”, в който “чичо Чарли” подгрява настроението на парти с наточената версия на “фича” Abarth, а на глезена му се вижда електронна гривна за проследяване, се превърна в истински хит и допринесе в немалка степен за успеха на крайно нетипичния за онези ширини хечбек.
Репортери, които са видели новата реклама на 124 Spider миналия месец, твърдят, че сюжетът следва сходна тематика. В клипа Шийн кара италианския роудстър, сваля прозореца и казва “Някои хора гледат автомобилно порно. Аз предпочитам да го правя”.