Сега четете
ЧРД на Иво Андреев

ЧРД на Иво Андреев

uvolniha-ivo-andreev-zaradi-piianstvo-1Дата на раждане: 25 ноември 1976г.

За първи път започва работа в телевизията през 1990г. в единствената тогава БНТ.

В началото разнася рулони и стативи, участва в масовките на младежкото предаване „Час по всичко”. По-късно става и негов водещ заедно с Анелия Караиванова. Остава в предаването до влизането си в казармата. След това работи в рубриката на сутрешния блок на Канал 1 – „Софийска сцена”, където с колегите си представя най-доброто от театралните спектакли в столицата.

За кратко е новинар в информационния канал на „Центрум груп РТР” и водещ на сутрешния блок в бургаската телевизия „Скат”. Там научава за конкурса на bTV. Подава документи, явява се на интервю и кастинг и … е избран за едно от лицата на времето.

Вярва, че човек е способен на всичко, стига истински да го желае, без да се забравя и необходимата порция късмет.. като Стрелец е човек на крайностите и надушва лошите хора. Затова и не прощава лицемерието и лъжата.

Вижте и

Фен е на ЦСКА. Но в момента единствено появата на екрана може да го накара да изтръпне. Все още се вълнува при всяко излизане пред камера.

След 8 години в bTV Иво призна, че има нужда от ново предизвикателство и нова роля – тази на водещ на едно от най-динамичните и успешни ТВ игри в света „Всичко по 10”.
Любопитни факти за него:
Спортове – и двамата с партньорката му в живота Виолета се конкурират в стрелбата с пистолет. Казва, че за да стреляш правилно и точно, трябва да си спокоен и концентриран.
Иво е тренирал футбол и баскетбол, което не е учудващо при ръста му 1.90м.
Пороци – пуши
Много обича да пътува, бил е в Испания, Турция, Швеция, Сърбия, от чийто народ е особено впечатлен
Обича да шофира
Първата му мечта за професионална реализация е била да стане пилот

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре