Сега четете
Откриха Немски Коледен Базар в София

Откриха Немски Коледен Базар в София

Откриха Немския Коледен Базара 2015 . От 20 Ноември в  Градската градина, до пл. Батенберг той може да бъде разгледан, а продуктите опитани на сравнително ниски цени.

Немски Коледен Базар, който предоставя пространството си и за благотворителна дейност. За краткото време от създаването си, фирма ДиБи-Ивентс ООД има вече няколко успешно реализирани и работещи проекти, измежду които изпъкват най-вечеНемски Коледен Базар, Октобърфест иРейнски Карнавал в София, а амбициите й се простират в посока разрастването на дейността й и извън границите на България.

Немски Коледен Базар София 2015 се намира в Градската градина, до пл. Батенберг.
Работно време: всеки ден от 11:00 до 22:00, до 20-ти декември вкл.

Както всяка година до сега , тази година също ще премине под социалното ни мото “ Подай ръка „. На базара ще има социална къща , в която ще вземат участие различни фондации и сдружения.Те ще предлагат ръчно изработени сувенири и картички.Бъдете съпричастни и помогнете с каквото можете !

Свикнали сме да чуваме името на родината ни в списъци като „най-голяма корупция в Европа“ или „на последно място по доходи на населението в Европа“.

Миналата година  сайта на британския вестник The Sun и откриваме една положителна класация за пътешественици, в която заемаме челно място в Европа! Темата е „Топ 5 на Коледните базари в Европа“ и софийският, който ще се проведе близо до Борисова градина, заема челното място, следван от останалите коледни базари в останалите изредени градове -Париж, Будапеща, Букурещ и Варшава. Електронното издание ни съветва да посетим традиционния немско-български коледен базар, за да опитаме немски наденички и да пием греяна ракия, която специалитетът на това място, а също така и да се сдобием с българско розово масло.

Вижте и

The Sun отбелзява още, че в бъдеще София ще става все по-популярна дестинация, благодарение на Боянската църква, която се намира в близост и която е включена в списъка на Юнеско. Ето как е изглеждал родния коледен пазар през годините: И как е изглеждал в останалите европейски градове… Париж Будапеща.

сн. Андрей Велчев, статия Любословие.БГ по официална ФБ страница 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре