Сега четете
БСП след пленума

БСП след пленума

Бойко ВеликовБСП след пленума – какво трябва да се промени в партията и как резултатите от изборите повлияха на процесите в лявото пространство!

Гост: Бойко Великов, зам.-председател на НС на БСП

Резюме: Политическите изводи на левицата след техния съботен пленум – разговор с госта в студиото на “Денят започва” Бойко Великов, зам.-председател на НС на БСП.

По думите му пленумът е бил доста тежък и сложен. На него са обсъдени доста въпроси, свързани с местните избори 2015, на които от БСП дължат отговори. Тези въпроси са свързани със загубата и с изводите, които могат да бъдат направени от нея.

“Пленумът постави много въпроси и от политическа гледна точка, и от организационна гледна точка, разбира се, и принципни въпроси, свързани с възможността на ръководството да продължи да води партията в тази ситуация”, посочи Великов.

Бойко Великов обясни, че най-голямата загуба на БСП е в София, Пловдив, Варна, Бургас и в някои от големите областни центрове като Хасково, например, затова е редно да се търси отговорност и от местните лидери, заедно с отговорността, която има и националното ръководство.

Вижте и

Бойко Великов посочи, че исканията за касиране на изборите само в София са 22, а за цялата страна – над 500. Това показва, че са факт безпрецедентни по своите размери нарушения и опорочаване на изборите в страната.

БНТ, „Денят започва“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре