Добре дошли в новият облик на Любословие.БГ. Това сме ние. И това е начинът, по който вече две години създаваме Медия за медии, комуникации, маркетинг, PR- eкперти, журналисти и фотографи.

Благодаря на целият екип зад тази медия. Благодаря на Пламен Бояджиев, за това което позавахте до вчера, защото без него нямаше да ни има. Блогодаря на Преслав Пенев, че даде новият, съвременен облик на медията за медии. Благодаря на вас – нашите читатали.

Добро утро скъпи читатели. За мен е голяма чест, като собственик и издател на Любословие, аз и екипът на Любосоливие.БГ да стигаме до вас и ви моля да си представите колко мотивиран съм да за да пазя вашето доверие и да ви убедя, че сте направил правилен избор, когато ни четете.

Огромна чест е да си журналист, който пише за колегите си. Над всичко, обичам префесията свръзана  с професиналните комуникации.

“Любословие”  премина през време, когато не всеки работеше толкова професионално, колкото би трябвало. Време е да затворим тази страница и да дадем всичко останало от тук нататък.

В продължение на много години съм бил част от от тази професия и съм наястно с грешките, които са направени в миналото.

И ако има някой, който все още се съмнява, че тази медия е място, където всички неща се правят със сърце, душа, експертиза и отдаденост – от журналисти за журнилисти, от комуникацинни експерти- за бъдещи PR-и, маркетинголози, хора и личности влюбени в словото, който все още се чуди дали идеята на Константин Фотинов, бащата на периодичният печат е жива днес, който все още поставя под въпрос силата на делата и думите вървят ръка за ръка,  с тази статия и днес получава отговор.

Този отговор дадоха всички хора, които се вече три години помагат на малка, но растяща специализирана медия, читателите, които са толкова многобройни, колкото множество нови сайтове не са виждали. Нашите сипматизанти във Фейсбук страницата ни, вече надхръвлили 2200 , ангажирани последователи.  Всички почти 4000 статии, 150 интервюта, десетки коментари и хиляди снимки от нас за вас.

Много от вас не ме познават, така че нека използваме следващите дни, за да сформираме една група по интереси, едно семейство, което гради професинални стандарти и милее за бъдещето на медиите – без значиние от технитя вид, една береща се за по-добро “слово” общнос, която успява да гради ефективни и ефекасни стъпки за по-добра комуникационна среда.

Тук сме, за да си помагаме един на друг и да си осигурим такава среда и арена, че бъдещите журналисти и комуникатори-  да не чувстват напрежение или разделение. Ние сме едно цяло. Да бъдем заедно, когато времената са трудни. Да говорим и пешем за проблемите на медиите, заедно да ги променяме и направим по-добри!

Нека бъдем единни. И нека любовта към словото се надгражда и съхранява.

Ваш,

Андрей Велчев, 
Собственик и главен редактор на Любословие.БГ