Сега четете
IAB Mixx Awards за първи път в България

IAB Mixx Awards за първи път в България

15_09_iab_mixx_awards_2015Две седмици остават до провеждането на Наградите за интерактивен маркетинг

Тази година IAB България (Interactive Agency Bureau) ще проведе за първи път у нас международните награди за интерактивен маркетинг IAB Mixx Awards. Организаторите вече събират заявки за участие, а билетите за церемонията, която ще се проведе на 12 ноември в Кино Cine Grand, София, и конферентната част (60 лв. на човек) са в продажба на сайта на събитието mixx.bg.

IAB Mixx Awards са награди за интерактивен маркетинг, които отличават най-добрите дигитални кампании за годината и са се превърнали в еталон за постижение в дигиталния свят. Важни са стратегията, креативността. резултатите, иновативността. Те са приети не само като показател номер едно в света за най-добрите кампании, а като състезание за цялата дигитална индустрия. Провеждат се във всички страни, в които има структури на Interactive Advertising Bureau, а победителите от локалните конкурси, участват заедно в големите конкурси на IAB в САЩ и Европа: The IAB MIXX Awards New York и Europe. Призьорите от българското издание на наградите ще участват безплатно в европейското и световно издания на конкурса.

Оценяването става по 4 основни критерия: Strategy. Execution & Use of Media, Results & ROI, Creativity, които представляват по 25% от оценката.

Подаването на заявка е лесно, чрез автоматизирана 4юрма на сайта на събитието, която съдържа кратко описание на кампанията и линкове към елементи на кампанията. Допуснатите до участие кампании ще бъдат анонсирани публично, а номинираните кампании, ще бъдат представени кратко преди победителите да бъдат обявени. В конкурса могат да кандидатстват възложителят (рекламодател) на кампанията или нейният изпълнител (агенция).

Освен Viber към конферентната част на събитието се присъединява и международната платформа за онлайн конкурси Voubs.com. Тя ще сподели с нас как такива платформи успешно свързват организатори на конкурси с професионални участници, създава заразно съдържание и взаимодейства с аудиторията.

„Нови възможности за взаимодействие с дигиталните публики в 21 век“ е презентацията от Атанас Райков, Генерален мениджър за СЕЕ. Viber.

Програмата на събитието включва още Case Study Conference, подготвена от журито на наградите, и церемония по награждаването, когато ще стане ясно кои са вдъхновителите на дигиталната индустрия в България и кой ще отиде с безплатно на международния MIXX конкурс в САЩ и Европа.

Вижте и

Церемонията по награждаване на победителите ще се състои на 12 ноември 2015 г. в София Кино Cine Grand, City Center Sofia, бул. Арсеналски 2, ет. 2. Официалната част е предхождана от конферентна част, на която се разглеждат добрите практики в индустрията.

На първото издание в България журито ще представи на публиката в залата селекция от най-добрите кампании в света в категориите, които журира.
До днес, 28 октомври, 15 часа, първите 50 човека могат да се възползват от 20% отстъпка на цената на билета с предложения промо код: inspirationForDigitalPeople
Купете билет от сайта на събитието: http://www.mixx.bg

Агенциите, рекламодателите и платформите също трябва да побързат с подаването на заявки за участие, защото до края на приемането на заявки остава по-малко от седмица.
Желаещите да спечелят безплатно участие в европейското и световно издания на конкурса: The IAB MIXX Awards New York и Europe трябва да подадат заявките си за участие до 01.11.2015.

Регистрирайте кампания на: http://www.mixx.bg/register
Има различни категории, в които може да се подават заявки за участие според предмета на кампанията. Всяка страна избира категориите според спецификата на собствения си пазар.
Кампаниите се оценяват от независимо жури, признати специалисти в своята област, които имат задачата да изберат победител, който да е вдъхновител на индустрията. А това може да са както най-големите на пазара, така и малки студия и агенции, които умеят с мисленето си да превъзмогват ограниченията и локалните трудности.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре