Сега четете
Доц. Александър Маринов: Липсва традиционният сблъсък „ляво-дясно” в настоящата кампания

Доц. Александър Маринов: Липсва традиционният сблъсък „ляво-дясно” в настоящата кампания

prof. MarinovЛипсва традиционният сблъсък „ляво-дясно” в настоящата предизборна кампания. БСП е в лоша предизборна кондиция, което няма как да не се отрази на резултатите от изборите. Това коментира в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ политологът доц. Александър Маринов.

Той не изключи възможността на предстоящите местни избори БСП да е трета политическа сила. По думите на Александър Маринов партията е пасивна и разделена в голяма част от партийните си организации. „Стрелча е само един от многото епизоди на такива вътрешнопартийни раздори и очевидно тук има някакъв източник на трайно напрежение по места. На много места партийните организации са разделени, напрежение между местните организации и централното ръководство – имаше много такива случаи в страната.

Разбира се, искам да подчертая, че раздори и конфликти има и не само в БСП“, отбеляза Маринов. Александър Маринов допълни, че това е най-вялата и неенергична кампания през последните 25 години.

Вижте и

Според него друг неин белег е липсата на социологически проучвания. „По този начин не е ясно какво е съотношението на силите дори в най-големите общини”, коментира експертът. „Липсата на социологически проучвания създава впечатление, че партиите не се интересуват от нагласите на избирателите”, каза още Александър Маринов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре