Сега четете
Ди Каприо ще снима филм за скандала с ”Фолксваген”

Ди Каприо ще снима филм за скандала с ”Фолксваген”

LeonardoDiCaprioКомпанията „Парамаунт Пикчърс“ и студиото на Леонардо ди Каприо „Апиън уей“ (Appian Way) са купили правата за екранизацията на книгата на американския журналист Джак Еуинг, посветена на скандала около автомобилния концерн „Фолксваген“. Това съобщава изданието „Холивуд рипортър“, като отбелязва, че актьорският състав все още не е известен.

Работата по книгата, чието работно заглавие е „Прекалено голям, за да сгреши“, все още не е приключила. В основата ? е независимо разследване на нарушенията на водещия немски автомобилостроител.

Ди Каприо е природозащитник, а фондацията на актьора неведнъж е дарявала милиони долари за подобряване на екологичната ситуация в света. Причината за скандала с „Фолксваген“ стана фалшификацията на резултатите от тестовете за емисиите на вредни газове в атмосферата. Специално устройство в автомобила се включвало по време на проверката за екологичност, като по този начин занижавало показателите. От компанията ще започнат независимо разследване на скандала.

Вижте и

Дата: 13.10.2015 08:57
Източник: Любословие.БГ/www.fbr.bg /Лента
Снимка: LeonardoDiCaprio

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре