Сега четете
Сериалът ''Връзки'' с премиера в Кан

Сериалът ''Връзки'' с премиера в Кан

serialyt-vryzki-s-premiera-v-kan-329978Първата комедия-драма в българския ефир – „ Връзки “ ще бъде представена на фестивала за телевизионно съдържание MipCom, който ще се проведе в Кан от 5 до 8 октомври.

Форумът е едно от най-известните търговски изложения за телевизия в света, собственост на Reed MIDEM. Международният дистрибутор Imagina ще представи „ Връзки “ като един от флагманите на продукцията си за новия сезон. MipCom е насочен към телевизионната индустрия и се посещава предимно от представители на телевизионни студия и телевизионни оператори, за да купуват и продават нови програми или формати за международно разпространение. Делегатите на фестивала участват в презентации и дискусии, а също обсъждат новите тенденции и развития в тв бранш.
„Вече работим по втория сезон на поредицата, но по-нататък ще обявим всички подробности“, коментира новината и продуцента на „Връзки“ Пейо Николов.

Градската комедия с елементи на драма разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове. Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга – известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата се оказват оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

Вижте и

Сериалът бе излъчен през месец юни по bTV и предизвика истински фурор. Първият му сезон оглави класацията на любимите сериали сред младата аудитория на възраст 18-34 за 2015 г., по данни на ГАРБ. Още с първия си епизод Връзки се наложи като абсолютния телевизионен хит на лятото, с над 1 млн. зрители, които се запознаха с култовите персонажи на Тони (Михаил Билалов), Мика (Лилия Маравиля), Александър Панов (Валери Йорданов) и Ясмина (Яна Маринова).

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре