БНТ стартира Лига Европа с мач на Бербатов

Снимка БНТ
Снимка БНТ

Българската национална телевизия продължава излъчването на мачовете от груповата фаза на Лига Европа от този четвъртък, 17 септември. Националната телевизия ще направи зрителите съпричастни на най-интересните срещи от всеки кръг, като ще излъчва между 3 и 4 мача. Акцент ще бъдат мачовете на ПАОК на Димитър Бербатов и останалите клубове с български футболисти в съставите си; както и представянето на големите клубове в турнира – „Ливърпул“, „Борусия“ (Д), „Тотнъм“ и т.н.

Всеки мач ще бъде съпроводен с експертни анализи на гостите в студиото. Програмата в първия кръг започва в 19:30 по БНТ HD, водещ е Ивайло Ангелов, а негови специални гости са Ангел Славков и Асен Букарев.

Първата среща от турнира, която ще видят зрителите на националната телевизия, е с участието на звездата на родния футбол Димитър Бербатов като част от състава на гръцкия ПАОК. Тимът излиза срещу азербайджанския „Габала“, а БНТ 2 ще излъчи мача от 20:00 часа в четвъртък. Коментатор на срещата е Георги Славчев. От 20:00 часа, но по БНТ HD, зрителите могат да проследят развоя на мача „Бордо“ – „Ливърпул“ с коментара на Стефан Георгиев. От 22:05 часа по БНТ 1 започва срещата „Фиорентина“ – „Базел“, а по БНТ HD – „Андерлехт“ – „Монако“. Коментатори са съответно Валери Генов и Никола Ибришимов.

Вижте и

БНТ ще даде възможност и на феновете да станат част от емоцията на срещите. Във Фейсбук страницата на Футбол по БНТ зрителите ще могат да коментират всичко случващо се по стадионите в Европа и да влязат в дискусия с коментаторите и водещите на студиата.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре