Сега четете
Любословие честити най-вълнуващият ден за българското училище!

Любословие честити най-вълнуващият ден за българското училище!

logo-luboslovieСкъпи ученици, уважаеми учители, уважаеми родители,

Днес  е 15 септември – най-вълнуващият ден за българското училище! Този, както и всеки 15 септември, е изпълнен с особена символика, която изразява същността на една непреходна институция – българското училище, и духа на знанието и просвещението.

За сетен път учебната година е в родното училище и пак се завърта колелото на познанието, неделима част от колелото на живота. Човек през целия си живот трябва да се просвещава, да развива своите умения и да трупа знания, поуки, мисли, да чете и да споделя света – през живият свят на общуването и през социалните медии, техния език и промеме начен на допълване.

Уважаеми родители, заедно съживяваме  стремежът на нашия народ към знание и светлина, както и съкровеното желание у вас да изучите децата си, да ги направите отговорни жители на нашата родина.

Вие сте гарантът, че българските училища  могат да им осигурят и през настоящата учебна 2015/2016 г. модерно и качествено образование, по-добри условия за спорт и извънкласни дейности.

В днешния тържествен ден не подобава  да правим равносметка на стореното, но с радост екипъ на Любословие трябва да отбележи, че с общи усилия и споделена отговорност постигнахме устойчивост на мрежата на за знание предобивани от и за медиите, като част от едни нов социаллно активен и пъстър свят.

Уважаеми учители, може би най – точното определение за вас и вашата всеотдайна работа дава Джон Шлатър в едно свое есе, наричайки ви сполучливо „търсачи на съкровища на пълен работен ден”!

На всички вас е отредена голяма чест – доверието на родителите и на децата.

Това, което градите ден след ден, е трайно доверие и знание, постигнати с много любов и последователна просветителска работа. Пожелавам ви, обгрижвайки нашето бъдеще – децата на България, да имате настояще, което е изпълнено с предизвикателства и красиви емоции.

Скъпи първокласници, в днешния празничен първи учебен ден мнозина от вас за пръв път ще прекрачат прага на училищата в своя квартол Нека настоящият 15 септември отвори света на знанието пред вашите любопитни очи! Бъдете здрави, весели и щастливи!

Скъпи деца – бъдете себе си, търсете и намирайте, палувайте и се поучвйте! Бъдете дръзки! Искайте да знаете, искайте да можете, искайте да постигнете мечтите си.!

Вижте и

Честит първи учебен ден!

Успешна нова учебна година!

Екипът на Любословие.Бг

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре