Сега четете
Mtv връчи награди

Mtv връчи награди

MTV-logoАмериканската поп певица Тейлър Суифт получи тази нощ наградата на MTV за поп видео, изпълнено от жена. Отличен е клипът „Blank Space“.

Суифт имаше девет номинации за видео музикалните награди на MTV.
Наградата за музикално видео, изпълнено от мъж, взе композиторът, изпълнител и диджей Марк Ронсън за „Uptown Funk“ с участието на Бруно Марс.

Ники Минаж стана носителка на видео музикалната награда за хип-хоп.
Наградите на MTV за видеоклип събраха на сцената в Ел Ей екстравагантни изпълнителки.
По време на музикалното събитие рапърката Ники Минаж възстанови добрите отношения с поп звездата Тейлър Суифт.

Суифт, която вече бе получила две награди час след началото на церемонията в неделя и имаше най-голям брой номинации, се присъедини на сцената към Ники Минаж за откриването на церемонията за връчване на наградата. Двете заедно, облечени с кървавочервени рокли, изпяха песента Bad Blood. Футуристичният клип, в който се появяват рапърът Кендрик Ламар и актрисата Лена Дънам, се състезава за най-доброто видео на годината. Песента се свързва с двойка, при която лудата любов отстъпва на враждебност.

Суифт, чието видео Blank Space вече обра наградите за най-добро женска видео и за най-добър поп клип, бе разменила няколко наострени туита с Минаж след публикуването на номинациите за наградите VMA.

Ники Минаж се бе оплакала, че само най-слабите певци са имали шанса да видят своите видеоклипове номинирани за най-добро видео на годината. В неделя вечерта обаче Минаж получи наградата за най-добро хип-хоп видео – това към песента „Анаконда“.

Като се качи на сцената, за да получи наградата си, тя се захвана с Майли Сайръс, като се оплака от думите й в „Ню Йорк Таймс“, където Сайръс заявява, че тези, които познават Минаж, знаят, че тя „не е много учтива“.

Вижте и

„Сега да видим тази мръс…ца, която имала какво да каже за мен пред медиите“, обяви Минаж. Майли Сайръс подскочи в отговор като прехвърли вината при репортерите. „Ние всички даваме интервюта, ние знаем как те манипулират нашите думи“.

Сайръс, която предизвика скандал преди две години с твърде сексуалните асоциации и чийто видеоклип Wrecking Ball бе посочен за най-доброто видео миналата година, се показа в неделя с тоалети кой от кой по-екстравагантен, като премина от минипола, украсена с помпони, към рокля като кристален полилей, която скриваше гърдите й само с две позлатени ленти.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре