Сега четете
Слави събира подписи за референдум

Слави събира подписи за референдум

slavi-trifonovЕкипът на Слави Трифонов започва през септември да събира подписи за провеждане на референдум за смяна на изборната система. Това обяви самият водещ на „Шоуто на Слави„ в сряда вечерта.

Трифонов обясни, че въпросите към избирателите ще бъдат седем: Смяна на избирателната система с мажоритарна, намаляване на депутатите от 240 на 120, въвеждане на максимум два мандата за народни представители, задължително гласуване, въвеждане на електронно гласуване, драстично намаляване на субсидиите за партиите и пряк избор на съдии, прокурори и началници на полицейски управления.

Трифонов направи живо предаване часове след като Народното събрание прие само 1 от 3 въпроса за референдум, предложени от президента Росен Плевнелиев. Зрители се обаждаха и питаха защо Трифонов не прави партия. Той категорично отказа да говори на тази тема.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (3)
  • Защо никой не предлага да гласуват САМО български граждани, които са живели(плащали данъци)в страната последните 2-3 или повече години. Който не е живял тук да няма право на глас… няма гласове от Турция, Англия, САЩ и т.н… И изборната бюлетина да е без цифри… само думи и позициите на партиите да са разбъркани, примерно 10 варианта. Който може да чете… :))) Ха тогава ми е много интересно какви ще са прогнозите на разните му „социологически“ агенции :))))))))))))

  • Слави Трифонов не е на себе си от яд и възмущение след детската Евровизия 2015!

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре