Константин КаменаровКонстантин Каменаров е роден на 31-ви Юли 1964 година. Той е оперативен директор на БНТ. Като дете мечтата му е да стане диригент, дори се учил да свири на пиано. В последствие обаче завършва специалността “медицина”, но няма практика.

В началото на 90-те години Коко започва да работи като репортер на новините по БНТ “По света и у нас”. От там за известно време се премества в Ефир 2, където е водещ на новините. Но отново се завръща в ефира на БНТ, където се издига до поста шеф на новините “По света и у нас”.

Освен с телевизия той се занимава и с други дейности. През 1999 година за около 4 месеца е говорител на правителството на Костов. В последствие става говорител на мобилния оператор “Мтел”. От там го повишават и заема висок пост в дирекция “Връзки с обществеността” в същата фирма. Каменаров също така е бил съдружник във фирма, занимаваща се с комуникации.

През 2011 година по предложение на Вяра Анкова, която е директор на БНТ Коко приема длъжността “оперативен директор на БНТ”. Това се случва след 11 години отсъствие от телевизията. Каменаров се оженва за водещата на “По света и у нас” Радина Червенова през 1998 година.

Интересно е, че това се е случило малко преди ефир. Двамата са се подписали, след което връщайки се на работните места всичко било плувнало във вода, заради спукан водопровод. Така е и до днес – върви им по вода вече 14 години.

Двамата имат предишни бракове и деца, Радина – момче и момиче, а той само момиче. Двамата се сдобиват с рожба през 1999 година, която наричат Анастасия. Семейството обаче има и пето дете – Хилда Казасян. Преди години Вили Казасян подписал документ, в който е дал за осиновяване дъщеря си.