Galaxy-Tab-S2_Black_5Samsung Electronics Co., Ltd. представи Galaxy Tab S2, най-завладяващият Samsung таблетдо момента. Най-новият Galaxy таблет на Samsung предоставя същия впечатляващ Super AMOLED дисплей, идеално оптимизиран за четене и консумиране на всякакъв вид дигитално съдържание. Galaxy Tab S2 притежава стилен дизайн с най-тънкатаи лека метална рамка за своя размер на пазара. Устройството предоставя набор от характеристики, които дават на потребителите по-добри възможности за продуктивност и мултитаскинг.

„Освен че е най-тънкият и лек таблет с този размер, Galaxy Tab S2 предоставя на потребителите бърз и лесен достъп до множество характеристики за висока производителност и превъзходно визуално качество – заяви Джей Кей Шин, CEO и президент на IT & Mobile Divisionв Samsung Electronics. – Вярваме, че Samsung Galaxy Tab S2 е изключително завършено персонално устройство за гледане на дигитално съдържание от всякакъв тип, което е създадено да се носи и използва от потребителите навсякъде.“

Оптимизиран Super AMOLED дисплей за най-добро консумиране  на съдържание

Тънък само 5.6 мм и тежък едва 389г. (9.7 инча) и 265г. (8.0 инча)*, Galaxy Tab S2 е изключително подходящ за четене и консумиранена съдържание, благодарение на своя зашеметяващ Super AMOLED дисплей.Чрез пресъздаване на същото изживяване, както при гледане на традиционните печатни медии, Galaxy Tab S2 предоставя комфорт и при четене на дигитално съдържание, включително електронни книги, списания, интернет страници и новини.

Освен това,таблетът предоставя по-дълбок контраст и по-прецизни детайли, за да осигури най-добрите в този клас възможности за четене със своя Super AMOLED дисплей. Потребителите вече могат да се насладят на галерии с живи цветови детайли и лесно да пазаруват онлайн, след като са видели най-прецизните цветове и изображения на Galaxy Tab S2.

Функцията Adaptive Display интелигентно настройва гамата, наситеността и яркостта, базирайки се на приложението, цветовата температура на средата за гледане и околната осветеност. Освен това режимът Reading Modeнастройва яркостта на екрана, за да помогне на потребителите да четат по-дълго време, без да изморяват очите си.

Притежаващ най-тънката и лека метална рамка за таблет от този размер в света, Galaxy Tab S2 е лесен за пренасяне навсякъде и през целия ден. Елегантният и стилен дизайн го прави подходящ за всякакви поводи.

Максимална продуктивност и функции за свързване за потребителите по време на път

Galaxy Tab S2 предоставя несравнима мобилност, за да осигури висока ефективностна потребителите.Таблетъте напълно оборудван и с предварително инсталиран Microsoft Office Solutions за най-висока продуктивност по време на път.Едно от предимствата, които потребителят ще получи, е възможността засъздаване и редактиране на документи при удобно съхранение от 100GB на файлове в облака чрез OneDrive за две години безплатно. Освен това таблетът е съвместим и с подобрената клавиатура Book Cover. Тази клавиатурапредоставя същото удобство като на стандартна PC клавиатура с вграден пад за изпълнение на задачите по време на път. ***

За по-добра възможност за управление,Galaxy Tab S2 е със скенер за пръстов отпечатък, което дава възможност само с едно докосване лесно удостоверяване на потребителя. Подобреният вграден сензор за сигурност сега предлага лесен достъп до личното устройство само с натискане на началния бутон. За управление на настройките на устройството,Galaxy Tab S2 включва Smart Manager, който показва настройките автоматично, включително нивото на батерията, паметта и RAM паметта.Така потребителите максимално ефективно управляват своите устройства.Таблетът е и с предварително инсталирансофтуер за допълнителна защита.

Galaxy Tab S2 предлага мултитаскинг, позволяващ на потребителите да разглеждат и използват две приложения едновременно. Също така, с функцията „изскачащ” прозорец, потребителителесно могат да навигират междуняколко приложения по едно и също време. Galaxy Tab S2 осигурява и по-добра структура за съхранение, която прави намирането на файлове по-лесно от всякога.

Samsung Galaxy Tab S2 ще бъде наличен в различни вариации на свързаност, памет и размери: 9.7 и 8.0-инчови версии, с Wi-Fi или Wi-Fi и LTE, налични с 32 или 64GB, с MicroSDкарта до 128GB. Продуктът ще бъде достъпен на световните пазари от август, а в България може да се намери от началото на септември.

Повече детайли и снимки на продукта можете да откриете на www.samsungmobilepress.com.

*Теглото на устройството e само за версията с Wi-Fi за 9.7и 8.0-инчовите Galaxy Tab S2

**Microsoft Word, Excel, PowerPoint и OneNote ще бъдат предоставени и може да се различават в различните региони

*** Аксесоарите не са включени в Galaxy Tab S2 пакета и ще могат да бъдат закупени поотделно

note5

Междувременно в мрежата се появиха нови снимки на Galaxy Note 5 и Galaxy S6 EDGE+, даващи най-добър поглед над все още неанонсираните устройства
на Samsung.

Снимките са публикувани от MobileFun.co.uk и показват устройствата включени (работещи). Galaxy Note 5 има метална рамка, придаваща на устройството премиум излъчване, а що се отнася до Galaxy S6 EDGE+ – очевидно, смартфонът е уголемена версия на Galaxy S6 edge.

Очаква се, Samsung да представят Galaxy Note 5 и Galaxy S6 EDGE+ на 13 август в Ню Йорк.

Вижте всички снимки на MobileFun.co.uk.