„Нетинфо”Интернет компанията “Нетинфо” навлиза в бизнеса с продуциране и дистрибуция на онлайн видео. Медийната група, която е част от Новса Броудкастинг груп създава дружеството 7Talents, което ще се занимава с мрежа от потребителски видео канали.

Новата компания ще създава собствено видео съдържание и ще продуцира, дистрибутира и управлява видео съдържанието на свои партньори в голямо дигитално портфолио. 7Talents ще бъде свързващо звено между създателите на съдържание, рекламодателите, медиите и потребителите, категорични са от фирмата.

Компанията ще създава собствено съдържание и ще продуцира видеа и на свои партньори, ще предлага и персонализирани пакети от услуги, включващи дистрибуция, разработване на специални проекти с продуктово позициониране, маркетинг на съдържанието и популяризирането му в подходящи за целта канали.

Екипът на компанията ще работи индивидуално с партньорите си, като всеки един от тях ще има на разположение екип от специалисти в областта на web видео производството, дигиталния маркетинг, ПР специалисти, web видео редактори, рекламни и имиджови консултанти, търговци на интернет реклама и експерти по бизнес развитие и продажби.

Приходите ще идват от рекламите във видеата, от специални проекти, направени с рекламодатели, както и от продуктово позициониране.