Сега четете
Лятото се презарежда

Лятото се презарежда

summerПрез нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, все още повече облачност ще има над източните райони, но без валежи, информира НИМХ към БАН. Атмосферното налягане ще продължи бавно да се повишава и ще бъде по-високо от средното за юли.

Утре ще бъде слънчево, над източните райони с временни увеличения на облачността. Вятърът ще отслабне, в по-голямата част от страната ще е до умерен, в източните райони все още до силен от север-северозапад. Максимални температури между 26° и 31°.

Над Черноморието

ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от северната четвърт. Максимални температури на въздуха: 26°-28°. Температурата на морската вода е 23° и 26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънчево ще бъде времето

над планините.

Ще духа умерен, по билата и временно силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 19°, на 2000 метра – около 12°.

В неделя и понеделник

Вижте и

ще бъде предимно слънчево, вятърът още ще отслабне. Дневните температури ще се повишават и максималните през втория ден ще са между 29° и 34°. Едва привечер в понеделник от северозапад ще започне заоблачаване и на отделни места в Западна България ще превали краткотраен дъжд. В Източна България вятърът временно ще се ориентира от юг.

Във вторник

с усилване на вятъра от северозапад дневните температури слабо ще се понижат. Облачността ще е променлива и на отделни места, главно в източните райони, е възможно да превали и прегърми.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре