Сега четете
Кърджалийци с две награди от медиен фестивал във Варна

Кърджалийци с две награди от медиен фестивал във Варна

penМладите радиожурналисти от клуб „Детски свят“ с ръководител Марияна Бекриева и фотографите от клуб „От черно до бяло“ с ръководител Антония Грозева към Обединен детски комплекс в Кърджали завоюваха две от статуетките на Детско-юношеския медиен фестивал „Арлекин“.

Фестивалът „Арлекин“ се провежда във Варна от 26 до 29 юни под мотото „Светът в моите очи“и цели да стимулира детската фантазия и творчество за създаване на оригинални и различни по жанр творби – филми, телевизионни и радиопредавания, интернет издания.

Тази година в надпреварата участваха деца от България, САЩ, Канада, Грузия и Дубай.
Обединеният детски комплекс в Кърджали бе представен от Неда Калчева, Златина Тенчева, Виктория Грозева, ученици от ГПЧЕ „Христо Ботев“, и Марио Орешков от СОУ „Петко Р. Славейков“.

Във всеки раздел бе връчена статуетка „Арлекин“. ОДК в Кърджали получи награда за най-добър клип на тема „Защо обичам Варна“ и награда за най-добро радиопредаване.
Гости на фестивала бяха директорът на Международния грузински фестивал „Златна пеперуда“ и Лили Паслиева, директор на Българския учебен център в Чикаго.

Вижте и

Дата: 02.07.2015 00:01
Източник: Нов живот – стр. 12

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре