n_xadjigenovАдвокатът Николай Хаджигенов обяви, че завежда дело за клевета срещу журналист и главен редактор на агенция ПИК за клевета.

“Вчера ми хрумна, че така или иначе ПИК бяха така любезни да ме презентират по определен начин, та защо да не излезне и нещо свястно от цялата тази работа?

Както и да е.

Посветих им днес няколко часа писане и в следващите няколко дни ще им отделя още толкова. Този тип “медии” и хора разбират само от едно. За добро или за зло и независимо от тяхното мнение за професионалните ми качества аз лично от това живея бая отдавна. Зер, политиката не е за всеки на повечето ни се налага да работим за хляба.

Та, така.

Днес написах и изпратих наказателните жалби до края на седмицата ще съм готов и с гражданските дела срещу тях.

В този ред на мисли имам нужда от доброволци за свидетели, с чиито показания ще установим дали съм чалгаджия, шут, циркаджия, компетентността ми и прочие“, обяви известният адвокат на стената си във Фейсбук. Вчера той участва в предаване по Нова ТВ, а след това е бил нападнат от въпросната медия с обиди и обвинения. Хаджигенов публикува и Декларация, че целият размер на присъдените граждански искове ще бъде дарен на Софийска болница за лечение на деца страдащи от левкемия.