BNTHD_Anton Radichev i Luba PashovaЛюбимият български актьор Антон Радичев ще гостува в „Извън играта“ в събота (20 юни) по БНТ HD. Един от най-емблематичните образи в българското кино – човекът, когото „никой не може да цака с топла бира“ обеща пред Люба Пашова, че през лятото и есента ще се научи да работи на лаптоп, за да отмени дъщеря си, която подържа двата му профила във Фейсбук.

В студиото на БНТ HD Радичев ще си спомни за работата около “Оркестър без име”, който е любимия филм на българите според него. Признава, че заради приликата с името често го бъркат с Йордан Радичков. Зрителите ще научат, че актьорът е сред любимците на големия писател.
Антон Радичев завършва ВИТИЗ при проф. Ф. Филипов през 1974 г., от същата година е в състава на Народния театър “Иван Вазов” и така вече 41 години. Признава, че още преоткрива въздуха там. Освен за актьорската работа, той ще разкаже за живота си извън сцената – за Емилия, жената, с която намира любовта; за дъщеря си, внучките и зетя – Богомол Грозев – водещ на новините в Нова телевизия.