Сега четете
Скандал в ефир заради плажа в Несебър

Скандал в ефир заради плажа в Несебър

centralniqt-plaj-v-burgas-shte-se-stopanisva-ot-obshtinata-136009Мощен скандал се разрази заради платените чадъри и шезлонги на плажа в Несебър по Нова ТВ. Причината е, че концесионерът Ваня Илиева е сложила 30 лв. цена на услугата, задръствайки цялата зона пред хотелите с чадъри и шезлонги, които гостите им трябва да плащат допълнително.„Никога повече няма да дойдем тук, как е възможно да сме гости на хотела, а да нямаме достъп до плажната зона”, заявиха чужденци, които в момента летуват в тази част на Несебър в хотели на първа линия.

Собствениците на хотелите обвиниха концесионера, че не е оставил свободна зона за клиентите им и че затрудняват и без това много трудния сезон. И е подредил чадърите и шезлонгите чак до самата вода, а свободната зона е на голямо разстояние от хотелите и не е на първа линия. Те изразиха съмнение дали догодина тези хотели изобщо ще работят.

Илиева се оправда с високата такса на концесията от 400 000 лева за сезона и персонала, който трябва да поддържа, както и с това, че хотелиерите биха могли да включат таксата на плажните съоръжения в цената на хотелската стая. Хотелиерите остро протестират срещу това, защото трудно намират клиенти дори и на сегашните занижени цени на стаите.

Вижте и

Те призоваха министър Николина Ангелкова моментално да се намеси, за да се регулират отношенията между хотелиери и концесионери на плажните ивици. И изразиха готовност сами да стопанисват плажовете.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре