Сега четете
Нa 17 юни в литературната си поредица SoReadable, SOHO представя Йордан Д. Радичков, Георги Златков и Мина Стоянова

Нa 17 юни в литературната си поредица SoReadable, SOHO представя Йордан Д. Радичков, Георги Златков и Мина Стоянова

SoReadable1706_600_12446По случай официалното начало на лятото и идващата с него жажда, домакините от зелената къщичка са ни подготвили разхлаждаща глътка литература. Формата е SoReadable или за все още непросветените – ежемесечната поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на SOHO. На 17-ти юни Йордан. Д. Радичков, Георги Златков и Мина Стоянова ще посричат за вас. И не за друго, ами просто защото така им харесва. Така – на срички – ще се опитат да разкажат няколко истории, които дори може да се харесат. Кои са те? Те са трите срички, както и много други срички.
„Малка човешка мелодия” е дебютната книга на Йордан. От корицата й ни гледа славей, който обаче няма да извади от шапката си заек, ами 29 къси разкази. Разкачи, които крият вълнуващи истории – изживяни или уловени през приемника, които по някаква случайност звучат добре и на срички.

Мина е щипката поезия и вълшебство в тяхната Троица. С първата си книга „Градове сме, а после пустини” през 2010 г. провокира толкова, че всеки притихнало моли да посрича още малко. Тя ще се изяви в акомпаниментa oт китарата на Антоан Дойчев – Диаманта от romantik noise.
Георги пък някак неусетно и с финес ще успее да бръкне в душите на слушателите. Сричането му оставя драскотини. Повярвайте на думите на домакините – не случайно канят Дани и Георги за втори път.

„Гра“ – Йордан Д. Радичков
„Ра“ – Георги Златков
„Си“ – Мина Стоянова

Вижте и

Носете си удобни дрехи и заповядайте в градината на SOHO – там под залязващото слънце и плачещата върба с все щурците. Входът си е както обикновено свободен.
SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Клиентите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му. SOHO подкрепя множество инициативи и подпомага организации от неправителствения сектор в тяхното развитие.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре