Сега четете
Наградата в X Factor ще бъде 50 000 лева

Наградата в X Factor ще бъде 50 000 лева

X Factor_Casting1_2013След шеметния успех на своето трето издание X Factor се завръща в ефира на „Нова телевизия“ с нов сезон. Тази година музикално шоу № 1 в света ще поднесе награда, пред която нито един артист в страната не би останал безразличен – сума, с която да постави основите на самостоятелна кариера. За първи път в историята на шоуто в България победителят в четвъртия сезон ще получи наградата от 50 000 лева – един шанс и реална възможност за всеки артист да направи сериозна крачка в професионалното си развитие след финала на шоуто.

Победителят ще получи не само предложение за договор със звукозаписна компания, но и алтернативата сам да продуцира свое парче или да инвестира в мечтания проект, който да го превърне в истинска музикална звезда. Победители и финалисти в трите успешни сезона на най-вълнуващия музикален формат превзеха българската сцена. Талантите, които завоюваха сърцата на хиляди зрители, вече се изявяват като обещаващи артисти с вярна публика.

Победителят от третия сезон – Славин Славчев, реализира своя сингъл „Ела“, последван от парче на финалистките Невена и Михаела, и най-малката участничка в предаването Кристина Дончева „Любов за пръв път“. Преди броени дни БГ Радио награди откритието на втория сезон Жана Бергендорф с награда „БГ Дебют 2015″, а също така представи премиерно първата самостоятелна песен на Михаела Маринова – „Стъпка напред“.

Вижте и

Сред наложилите се в музикалния бизнес имена присъства и победителят от първия сезон – Рафи Бохосян, който доказа, че музиката може да бъде не само приятно занимание, но и професия за изгряващите изпълнители.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре