Сега четете
Борис Солтарийски замества Александър Кадиев в „България търси талант"

Борис Солтарийски замества Александър Кадиев в „България търси талант"

Борис СолтарийскиБорис Солтарийски от „Ку-ку бенд“ води заедно с Мария Силвестър „България търси талант“ във вторник вечерта. Музикантът замести титуляря Александър Кадиев, който по това време игра в театъра. Актьорът участва в представлението „Недоразбраната цивилизация“ на Теди Москов. Кадиев ще води шоуто в неделя, когато Би Ти Ви ще го излъчи от 20 ч.
Димитър Рачков ще води фестивала на суджука в Горна Оряховица

За поредна година в града на суджука ще се проведе фестивал в чест на месния горнооряховски специалитет. По този повод на 30 май бъде открита експозицията „Горнооряховският суджук“ в Историческия музей, а след това празникът ще се пренесе в градската градина. Специален гост ще е Иван Звездев, а Димитър Рачков ще се включи в програмата във втората фестивална вечер – на 31 май. Той ще влезе в ролята на водещ на тържеството.

Две от трите двойки от „Женени от пръв поглед“ остават заедно
Развръзката от телевизионния експеримент „Женени от пръв поглед“ е положителна за две от трите двойки. Това са Светлана Кирова и Стефан Каръбски (на снимката) и Атанас Хаджийски и Антония Първанова. Георги Веселинов и Гергана Капзамалова решиха, че е по-добре и за двамата да се разделят. финала на предаването – какво се е случило с шестимата участници три месеца след сватбата им, Нова тв ще излъчи утре от 21 ч.

Американска цигуларка записа диск с наш оркестър в студиото на БНР

Американската цигуларка Елизабет Питкерн записа на компактдиск в студиото на БНР прочутия цигулков концерт на Бетховен в съпровод с оркестъра на Класик фМ радио и под диригентството на Максим Ешкенази. Това е вторият диск на цигуларката с наши музиканти след студийния й запис на концерта за цигулка и оркестър в солминор от Макс Брух в зала „България“ в рамките на цикъла „Музиката на Америка“.

Вижте и

Дата: 28.05.2015 00:01 Източник: Любословие по в. 24 Часа – стр. 40

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре