cherno-more-gylta-po-18-dekara-ot-sushata-na-godina-205055В 18 международни и 3 национални туристически изложения е участвала общината10 руски журналисти пристигат на двудневно посещение във Варна с цел реклама на града. Техен домакин ще бъде община Варна, която ще им презентира морската столица. Журналистите ще се възползват от посещения в музеи и културни забележителности, настаняване в хотел и почерпка с вкусни родни гозби.

След като представителите на руските медии съберат впечатления от Варна, след като се приберат по домовете си, ще пишат материали в изданията, за които работят, за да ни популяризират като туристическа дестинация. Посещението на журналистите е предвидено за 6 и 7 юни.
В 18 международни и 3 национални туристически изложения е участвала общината през миналата година, съобщи шефката на дирекция “Туризъм” в общината Соня Ангелова. Освен това са издадени рекламни каталози на 6 езика и 20-минутен филм, от които хотелиерите ще могат да се възползват, за да раздават и покзват на своите гости.

Дата: 27.05.2015 14:34
Източник: www.bulgariautre.bg
Автор: Varnautre.bg