aajlnew-2xФестивалът YOUTH MUSIC FEST ще се състои на 15, 16, 17 юлиТазгодишното издание на фестивала YOUTH MUSIC FEST – Левски ще бъде закрито от легендарния вокалист на “Юрая Хийп” – Джон Лоутън, информира община Левски. Събитието ще се състои на 15, 16, 17 юли и е организирано от „Соник Старт“ и Община Левски. Фестът ще премине под знака на 70-годишния юбилей на града.

Събитието е част от националната кампания на „Соник Старт“ „Равни под слънцето“ и поема щафетата от YOUTH MUSIC FEST – Драгоман 2014. Там рок групата от Левски „Екстрийм” /сега „Стенли Стефанов –Проджект”/ заема призово място. Екипът тази година подготвя едно незабравимо преживяване за участниците в три дни, като осигурява ментори за всяка група в лицето на най-изявените музиканти в страната.

Целта е да лансира, подкрепи и подаде ръка на млади таланти от цялата страна. Младежките рок и поп банди ще огласят центъра на Левски в изпълнение на авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика.

За фестивалната програма ще се погрижат професионален водещ, екип на „Соник Старт“ и доброволците към Центъра за обществена подкрепа в Левски. Легендата Джон Лоутън ще се качи на сцената пред Община Левски на закриването на феста заедно с българската група Б. Т. Р. Входът за фестивала е свободен.