Moto-X-Phone-hands-onРуският сесксимвол Мария Шарапова обяви, че не е лесно да поддържа от разстояние връзката си с първата ракета на българския тенис Григор Димитров.

“Опитваме да се виждаме при всеки възможен случай, например между турнири или на общи събития. През останалото време използваме много телефона или скайп за да се чуваме”, обяви Маша в интервю пред немския “Welt”.

“Често е трудно, но винаги намираме начин”, призна Шарапова и допълни, че наистина е трудно да се поддържа връзка от дистанция.

“Това се случва при много двойки. Много хора не работят там, където живее партньорът им. А за една връзка това не е лесно. Особено когато си се вглъбил в професията. Нашите кариери се нуждаят от много тренировки, дисциплина и жертва на личния живот. Това е единственият начин да си на върха”, заяви Шарапова.

Тя призна, че освен с Григор и остава време да се чува единствено с родителите си. Всичко останали разговори са единствено на тема тенис.

“Да имаш приятелки тенисистки е невъзможно. Не мога да изляза вечер на приятна вечеря с някое момиче, което на следващия ден да трябва да победя на корта”, отчита Шарапова.