Сега четете
Капитан Америка започна снимки

Капитан Америка започна снимки

Марвел стартира снимките на третия филм за Капитан Америка с оригинално заглавие Civil War в легендарните студиа Пайнуд в Атланта, Джорджия, САЩ. Другите снимачни локации са в Германия, Пуерто Рико и Исландия.

Ant-Man_Poster

Филмът се очаква да излезе на голям екран в САЩ на 6 май 2016, а в Бълагрия седмица по-рано на 29 април. За радост на феновете, режисьори отново ще са братята Антъни и Джо Русо (Завръщането на първия отмъстител), а сценарият е дело на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли (Завръщането на първия отмъстител). Крис Евънс се завръща в ролята на емблематичния Стив Роджърс/Капитан Америка. Любопитното е, че до него ще застанат много от партньорите му от ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: Робърт Дауни Джуниър като Железният човек, Скарлет Йохансон като Черната вдовица, Пол Бетани като Вижън, Елизабет Олсън като Алената вещица, Джереми Ренър като Ястребово око. Във филма ще се завърнат Бъки Барнс (Себастиан Стан), както и Соколът (Антъни Маки).

Създателите на филма са подготвили и още една изненада за феновете си: след като направи дебюта си като АНТ-МЕН на 17 юли тази година, Пол Ръд ще застане редом до ОТМЪСТИТЕЛИТЕ в най-новия филм за Капитан Америка. В комиксите на Марвел малкият голям герой АНТ-МЕН е един от основателите на легендарния екип.

Във филма, редом до ветераните, се включват и нови актьори, които ще изиграят доста любопитни герои: Чадуик Босман (Джеймс Браун: Soul Brother No. 1) като Черната пантера, Даниел Брюл (Гадни копилета, Ултиматумът на Борн), Уилям Хърт (Невероятният Хълк, Тъмно минало) като генерал Тадеуш „Гръмовержецът” Рос и Мартин Фрийман (Хобит: Неочаквано пътешествие, Хобит: Битката на петте армии).

Действието на третия филм за Капитан Америка се развива след събитията в ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: Ерата на Ултрон, а Стив Роджърс води екипа на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ във вечната им битка да пазят човечеството. След като поредния международен инцидент с ОТМЪСТИТЕЛИТЕ води до косвени жертви, се надига вълна от политически натиск да се въведе система за контрол и ръководен орган, който да решава кога да се ползват услугите на супергероите. Новото статукво пропуква екипа, докато се опитват да предпазят света от нов злодей.

Вижте и

Третият филм за Капитан Америка е продуциран от президента на Марвел Кевин Фейги, наред с Луи Д’Еспозито, Алън Файн, Виктория Алонсо, Патрисия Уичър, Нейт Мур и Стан Лий като изпълнителни продуценти.

Базиран на героя от комиксите на Марвел, който се появява за първи път през 1941, третият филм от поредицата за Капитан Америка Civil War продължава традицията на епични приключения за голям екран, пресъздадени в Железният човек, Невероятният Хълк, Железният човек 2, Тор, Капитан Америка: Първият отмъстител, Отмъстителите, Железният човек 3, Тор: Светът на мрака, Завръщането на първия отмъстител, Пазители на галактиката, Отмъстителите: Ерата на Ултрон и предстоящите заглавия АНТ-МЕН, Доктор Стрейндж, Пазители на галактиката 2, Тор 2, Черната пантера.

Марвел продължават безпрецедентния си възход с премиерата на Отмъстителите: Ерата на Ултрон, като филмът моментално става номер 1 във всяка държава, в която е представен.
Очакваме предстоящия филм за Капитан Америка по кината на 29 април 2016.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре