Orlin Goranov i Luba PashovaБроени дни след един от най-почитаните празници в България – Гергьовден, в студиото на „Извън играта“ по БНТ HD, гостува легендата на българската поп музика Орлин Горанов. Тази събота (9 май), точно в 20:50 часа водещата Люба Пашова ще разговаря с изпълнителя за съвременните победоносци.

Орлин Горанов ще си припомни безгрижните дни в родната Берковица, конете и Балкана, както и незабравимите събирания на цялата фамилия.

Изпълнителят на романтичната балада “Светът е за двама” счита себе си за непоправим експериментатор и човек, който обича да провокира сам себе си непрекъснато. Той ще разкаже още как се е запознал със съпругата си Валя, трудно ли е да изпратиш детето си твърде рано да учи в чужбина и защо е станал част от Ордена на Тамплиерите в България.

Орлин Горанов е звезда както в популярната, така и в оперната музика. Зад гърба си има 4 солови и 4 дуетни албума с Кристина Димитрова, многобройни съвместни проекти с редица родни изпълнители, както и участия в съвместни продукции на Балкантон, БНР, Златният Орфей и други.