Максим Бехар е избран за съпредседател на Световния комуникационен форум

photo_verybig_92768Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за съпредседател на Световния комуникационен форум в Давос с едногодишен мандат. Той заемаше този пост и през 2013-2014 година.

Изборът бе направен от Борда на Форума, в който освен Бехар, представляващ България, членуват и представители на Австрия, Великобритания, Полша, Испания, Южна Африка, Унгария, Германия, Италия, Украйна, Мексико, Русия, Малайзия, САЩ, Индия, Йордания и Китай.

Съпредседатели на Форума през тази година са и министърът на комуникациите на Южна Африка Фейт Мутамби (Faith Muthambi) (на снимката долу), Йогеш Йоши (Yogesh Joshi) от Индия и Габор Хеги (Gabor Hegyi) от Унгария.

„Изборът е огромна чест за България и невероятна оценка за българския PR бизнес, за всички мои колеги. Това е категорично доказателство, че PR пазарът в България е достатъчно развит, но също така е и свидетелство за уважението и респекта, които моите колеги от Борда на Форума в Давос имат към нас, представителите на една относително малка южноевропейска страна“, каза Максим Бехар.

path_3090

Вижте и

Янина Дубейковская, програмен директор на Световния комуникационен форум, коментира: „В Борда на Форума членуват комуникационни специалисти от световна величина, които излъчиха достойни съпредседатели, за да може следващият форум през март 2016 година да бъде още по-успешен“.

Максим Бехар е и вицепрезидент на световната PR асоциация ICCO, в която членуват повече от 2000 агенции от цял свят. Той е създател и управител на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и президент на офиса на американската корпорация Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия. Той е член на десетки местни и международни бордове, сред които Българската асоциация на ПР агенциите, Българският форум на бизнес лидерите, Атлантическият клуб в България и много други. Максим Бехар е почетен консул на Сейшелите в България и почетен гражданин на родния си Шумен.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре