Сега четете
Още два нови сезона на "Семейство Симпсън"

Още два нови сезона на "Семейство Симпсън"

the-simpsonsИсторията на Спрингфийлд и семейство Симпсън е най-дългият анимиран ситком в историята на телевизията, а вече се очакват нови два сезона, съобщи „Фокс“, цитиран от БГНЕС.Анимационният сериал ще има 27-и и 28-и сезон, като общият брой на епизодите ще достигне 625.

Актьорският състав включва Дан Кастеланета в ролята на Хоумър и Джули Кавнър като глас на Мардж Симпсън.Обявяването на новината в социалните мрежи бе съпроводено от докачливо изказване на Хоумър Симпсън. Надиграх Летърман, Джон Стюарт и Мак Дрийми, защото имам нещо, което те нямат: пристрастяване към донъти.

Излиза ми скъпо, но пък ям по 200 на ден, пошегува се Хоумър във връзка с пенсионирането на домакина на късното шоу (Летърман) и героят от сериала „Анатомията на Грей“, който беше убит в един от последните епизоди.Награждаваният много пъти ситком се оказа златна мина и са създадени милиони видео игри, играчки и филми, които продължават да привличат постоянна аудитория.Сегашният 26-и сезон се класира сред топ 10 предавания, гледани от хора на възраст между 18-34 години.

Вижте и

Според изявление на „Фокс“ средно 6,2 милиона зрители гледат всеки епизод на анимационния сериал, като този брой ще се увеличи с предстоящите нови два сезона.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре