Сега четете
Лиляна Боянова води сама новините заради труса в Непал

Лиляна Боянова води сама новините заради труса в Непал

Лиляна БояновНова телевизия победи конкурента си Би Ти Ви в надпреварата за отразяването на трусовете в Непал. Репортерката на Нова Надя Ганчева кацна в столицата Катманду първа и предаде репортаж за ужасната хуманитарна катастрофа там още в петък, докато колегата й Иван Георгиев от Би Ти Ви стори това 24 часа след нея.

Заради спешната му командировка водещата на централните новини в първата национална медия Лиляна Боянова бе сама в студиото на през уикенда, но се справи чудесно. Така за първи път основната новинарска емисия на Би Ти Ви остапри това нежната половинка на тандема Боянова-Георгиев.

Двамата са телевизионна двойка от миналата година, но заради трагедията в Непал журналистът не се поколебал нито за секунда да остави уюта на студиото. В азиатската държава той работи заедно с оператора Борис Пинтев, който помагаше на Генка Шикерова за едни от най-впечатляващите журналистически разкрития на Би Ти ви. В напрегната обстановка в азиатската държава криминалната репортерка Ганчева пък разчита на Мирослав Михайлов, който работеше в ТВ7, където отразяваше протестите в Украйна. Двамата бързо заснеха и документален филм за ужаса на стихията.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре