Сега четете
Премиерни заглавия по AXN през май

Премиерни заглавия по AXN през май

Kade pokriha Morgan_1Първата премиера за месеца по AXN, бе още в петък 1 май. В романтичната комедия Къде покриха Морган?”,  Хю Грант и Сара Джесика Паркър са в ролите на Пол и Мерил Морган – преуспяло семейство от Манхатън с проблемен брак. Двамата стават неволни свидетели на убийство, в резултат на което са включени в програма за защита на свидетели и запратени  в малко, провинциално градче. Дали бракът на Пол и Мерил ще пропадне напълно или случилото се ще разпали страстта им отново?

На 2-ри и 9-ти, ще видите Том Селек в два епизода от поредицата за бившия следовател от отдел „Убийства” към полицията в Лос Анжелис – Джеси Стоун. След като губи работата си в големия град, талантливото ченге се мести в малко градче в Нова Англия, където въпреки привидното спокойствие, професионалните му услуги се оказват повече от добре дошли.

Патрик Демпси е в светлината на прожекторите на 6 май, в романтичната комедия „Шаферът”. В ролята на женкаря Том, той е дългогодишен най-добър приятел с Хана (в ролята Мишел Монахан) и докато той сменя редовно гаджетата, тя иска да се омъжи, но все още не е намерила Г-н Правилния. Тъкмо Том решава, че става за сериозна връзка и Хана му съобщава, че се е сгодила. Когато тя кани най-добрия си приятел за шафер, той неохотно се съгласява, но само за да има време да спре сватбата и да спечели сърцето на „платоничната” си любов.

На 24-ти май от 16:00 ч., Кати Бейкър, Мария Бело, Хю Данси, Емили Блънт и Ейми Бренеман ще формират „Литературният клуб на Джейн Остин” в романтичната комедия от 2007-ма. Откривайки утеха, остроумие и мъдрост във всяка страница от романите на Остин, членовете на литературния клуб разбират, че на любовния фронт, всички те трябва да си зададат въпроса: „А какво ли би направила Джейн на наше място?”.

Вижте и

Вторият сезон на „Хрониките на Метал Хърлант” е премиерното заглавие по AXN Black за месец май.  От трети май, всяка сряда от 22:00, зрителите ще могат да гледат по два епизода от френската фантастика.

Премиерата на шести сезон на канадския сериал „Родина” е на 7-ми май от 21:15 по AXN White. Разположен на фона на величествените гледки на скалистите планини на Алберта, „Родина” е семейна драма, която проследява живота на двете сестри Ейми и Лу Флеминг и техния дядо Джак, през върховете и спадовете на живота в ранчо за развъждане на коне. Срещнали сериозни финансови затруднения, амбициозната Лу ще трябва да се откаже от комфортния си градски живот, за да се върне в ранчото и да помогне на дядо си и сестра си да запазят мечтите си живи!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре