Сега четете
"Музите" пленяват Созопол

"Музите" пленяват Созопол

festival_muziteДесетото издание на един от най-атрактивните младежки фестивали – „Музите“, ще се състои от 5 до 15 юли в Созопол. В продължение на десет дни летният театър „Аполония“ и сцената на НЧ „Отец Паисий“ ще съберат творческият дух на младежки колективи в областта на изкуствата от цял свят. фестивалът се организира от сдружение „Музите“ и община Созопол.

В ММфИ „Музите“ участват ансамбли и солисти, деца и младежи от театрални, танцови и музикални колективи към читалища, студия, школи, училища по изкуствата и академии, чуждестранни гости, деца в неравностойно положение, на възраст от 5 до 35 години.

Наградите са дипломи, грамоти, статуетки и медали за всички участници. Предвидени са специални награди от спонсори и партньори. За най-добре представилите се във всяка категория от конкурса са осигурени парични награди и най-високата награда на фестивала Гран при.

Програмата предлага конкурси под формата на големи концерти, изложби, пленер за художници и лятна академия за музиканти, уъркшопове.

Вижте и

Дата: 20.04.2015 00:01 Източник: Любосоловие по в. Дума – стр. 20 сн. gramofona.com

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре