Сега четете
Максим Бехар е вицепрезидент на Световната PR асоциация ICCO

Максим Бехар е вицепрезидент на Световната PR асоциация ICCO

maksimbaherМаксим Бехар, управител на М3 Communications Group, е новият вицепрезидент на Световната PR асоциация ICCO. Това стана ясно на последната среща на Борда на асоциацията в Париж, съобщава Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА).

„В БАПРА приемаме избирането на г-н Бехар с огромно задоволство и сме убедени, че това е страхотно признание както за неговата работа, така и за БАПРА като асоциация и обединител на фирми с честен, почтен и прозрачен бизнес. Познавам Максим много добре и съм убеден, че неговите опит и енергия ще са много полезни на ICCO, а и България ще получи още една великолепна промоция в света“, коментира председателят на Борда на БАПРА Николай Неделчев.

ICCO (The International Communications Consultancy Organisation) се определя в официалния си сайт като гласа на връзките с обществеността по света. Това е най-голямата и най-представителна организация на този бизнес в света. Членове на организацията са националните търговски асоциации в 28 страни от шест континента. Сумарно, тези сдружения съставляват над 1500 PR фирми.
Максим Бехар бе ковчежник ICCO през последните 3 години и член на Изпълнителния комитет, който обикновено се състои само от четирима души. Новият Изпълнителен комитет включва още президента на асоциацията Дейвид Галахър, изпълнителния директор Франсис Ингхъм и новия ковчежник Андрей Баранников.

„За мен е чест да управлявам тази забележителна организация още една година. Максим свърши великолепна работа като наш ковчежник през последните 3 години и нямам никакво съмнение, че като вицепрезидент той ще продължи да дава нови примери как трябва да се работи“, коментира Дейвид Галахър, президент на ICCO.

Вижте и

Максим Бехар е управител на M3 Communications Croup, Inc, една от най-влиятелните PR компании в България, а от януари 2012 година е и председател на офиса на една от най-големите PR корпорации в света Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.

Любословие по prinbulgaria.com; Снимка: webcafe.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре