Сега четете
На гости на голямата Лили Иванова

На гости на голямата Лили Иванова

Лили Иванова посрещна в дома си Георги Любенов и екипът на неговото предаване. В откровен разговор с водещия на БНТ тя ще разкаже какво е усещането, когато публиката диша, заедно с нея.

imagesГолямата певица разкрива как е калила своя характер през годините и кога снема доверието си от хората. И още едно признание – липсата на носталгия в жизнената й философия.  Зрителите на БНТ1 ще научат до колко певицата следи музикалните тенденции и на кого се доверява  за новите си проекти. Част от музикалната й концепция е да включва аранжименти на стари хитове. Такива са песните „Молба” и „Искам те”, включени в новия й албум – „Поетът”.

 „Не обичам определения звезда, прима  всички се борят за някакви титли  първа, втора, пета, десета…  няма такова нещо. Като излезеш на сцената  там се вижда кой кой е и колко пари струва. Mога да си мисля и да се кича с много такива звания, титли, но като изляза на сцената и не мога да си изпея песните  тогава какво правим…?”

Това споделя тя пред Георги Любенов.  В интервюто Лили Иванова ще обяви датите на новите си концерти. Три от тях са в България – в градове, в които не е пяла от 20 години – Свиленград, Ямбол и Габрово. А в средата на май я очаква среща с публиката в Лондон. „Безкрайно съм благодарен, че Лили Иванова прие нашата покана да се срещнем точно на Цветница, за да разкаже за работата си днес. Щастлив съм, че тя сподели и съкровени тайни за това как се гради успешна кариера и как се печели публиката.” – каза Георги Любенов.  Цялото интервю с Лили Иванова ще бъде излъчено на Великден, неделя /12-ти април/ в „Денят започва с Георги Любенов”.

 

Вижте и

По темата работи: Мария Тодорова, 08.04.2015 г.

Източник на изображението: Vesti.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре