BL-logo(2)Единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория – сп. “Бизнес лейди”, раздава годишните си награди на 8 април 2015 г. в столичния “Кемпински хотел Маринела”.

Церемонията, която се организира за четвърти път, има за цел да отличи и възнагради усилията на българската жена в 16 и повече области на обществения живот, сред които: 

Банков мениджмънт,
Застрахователен сектор,
Политика,
Медии,
Образование,
Здравен мениджмънт,
Бранд мениджмънт и др.

Наградите на списание Business Lady следват основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Партньори на изданието в тазгодишната церемония са Business Lady Club, телевизия Bulgaria on air, радио “Витоша”, информационна агенция “Фокус”, информационна агенция “Кросс”, Dnes.bg, Investor.bg, Mail.bg, Radar.bg, b2bMagazine, “Хайлайф”, Bulevard.bg, Svejo.net.

На 8 април от 19:30 ч. гостите ще се насладят на шоу-спектакъл в изпълнение на Поли Паскова, Христо Косашки и ансамбъл “Чинари”. Очаква се да присъстват 250 официални лица, гости и приятели на списанието.

Любословие по http://bulevard.bg/