Сега четете
Люба Ризова вече е част от “Господари на ефира”

Люба Ризова вече е част от “Господари на ефира”

zx350c_2333407Люба Ризова и Джуди Халваджиян вече ще работят заедно.

“Голямо предизвикателство за мен е тази моя стъпка – отивам в едно предаване, започнало като бутиково, но превърнало се днес в институция. То изпълва със смисъл надеждите на хората, че винаги има едни господари, които ще застанат на тяхна страна и ще помогнат справедливостта да бъде възстановена.” Така Люба Ризова – бившият директор на новините и актуалните предавания в Би Ти Ви, обясни промяната в професионалната си кариера.

От вчера тя е консултант на екипа за разследвания в “Господари на ефира”. Прощъпалникът и? беше в навечерието на 13-ия рожден ден на предаването, който е днес.

Продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян и Ризова работеха преди време в една и съща телевизия – Би Ти Ви, но никога като екип.

“Най-хубавото в “Господарите” е, че те решават проблемите със средствата на хумора и забавата, няма грам злоба или горчивина. И всичко това се дължи на Джуди Халваджиян, който е създал много силен екип. Затова форматът успява да помогне, да свърши нещо, а аз съм изключително поласкана, че ще мога да се почувствам част от това нещо”, каза Ризова.

“За мен е чест да работя с такъв доказан през годините професионалист като Люба Ризова”, каза и Джуди Халваджиян.

Вижте и

Журналистката отива на ново място, но всъщност ще прави това, което може изключително добре – ще консултира репортажите и разследванията в “Господари на ефира”. Преди година тя напусна Би Ти Ви, където беше начело на новините 13 години.

Дата: 30.03.2015 21:37 Източник: Luboslovie.BG по www.24chasa.bg Автор: Паола Хюсеин, сн. Булфото

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре