САВОВ и Момчил Караиванов от “Мъртви Поети” стартираха общ LIVE проект, в старата столица. Бившият фронтмен на мистичната столична група (известен още и с изявите си в култовите Братя Кулинови от миналото) и популярния великотърновски музикант, започват съвместна концертна дейност на клубната сцена, в страната. Двамата тенори се запознават и пеят заедно първоначално на сцената на музикалния театъра в старата столица, но скоро след това решават да реализират собствено ДУО и да работят и извън театъра.

Първите им два LIVE-а заедно вече се състояха във Велико Търново на 7-ми срещу 8-ми март и на празника на старата столица, но изявите им тепърва предстоят. Музикантите свириха и пяха заедно отново на 27-ми и 28-ми март, заедно с певицата Мирела Величкова, а на 19-ти април подготвят и първото си самостоятелно LIVE парти.

Участието ще се състои в най-популярния великотърновски пиано бар J’ADORE. Освен собствената си музика, Савов и Момчил са включили в репертоара си много евъргрийни, български и световни поп и рок хитове, диско, пънк, много от обичаните руски песни, класиките на БГ естрадата, италианска и дори класическа музика.

Музикантите изпълняват почти всички стилове и вече два пъти препълниха до пръсване пиано бара в старата столица. Музикантите планират да не се ограничават в рамките на Велико Търново и обмислят в бъдеще да реализират клубни участия и турнета в различни градове в цялата страна.

Автор: Мирослав Дечев11094713_10202518887972651_3863122651652095353_n