bntТази събота националната медия ще излъчи пряко двубоя за квалификациите на Европейското първенство 2016

Броени дни преди футболната среща от квалификациите за Евро 2016, Българската национална телевизия дава възможност на феновете да станат „треньори за един ден“ на националния тим.

Във Фейсбук страницата – „Футбол по БНТ“, медията предизвиква зрителите да „влязат в обувките“ на националния селекционер Ивайло Петев и да определят състава на националния отбор за срещата. Всеки, който пожелае, ще може да подреди своята идеална единадесеторка по схемата 4-4-2. Във Фейсбук страницата вече са публикувани 23-ма национали, измежду които зрителите ще могат да изберат и да направят своите предложения.

Временните резултати ще се обновяват всяка вечер до събота, в централната спортна емисия, както и на сайта на БНТ – Sport.bnt.bg. В съботната вечер, броени минути преди решаващата среща, зрителите ще разберат как са подредили имената на “трикольорите” и дали изборът им съвпада с този на Ивайло Петев.

Тази събота (28 март) от 21:45 часа, националната телевизия ще излъчи пряко срещата между България и Италия за квалификациите на Европейското първенство 2016. В 21:00 часа, минути преди началото на двубоя на стадион „Васил Левски“, ще стартира и коментарното Студио „Футбол“.

Гледайте Студио Футбол от 21:00 часа и прякото предаване на срещата България-Италия от стадион „Васил Левски“ от 21:45 часа, в събота (29 март) само по БНТ 1 и БНТ HD!