Сега четете
Предаването „Комбина” с още горещи теми и популярни гости в сърцето на града

Предаването „Комбина” с още горещи теми и популярни гости в сърцето на града

Krasimir Boev_1
Красимир Боев Снимка: Нова

Известен политик, нестандартен маг, доказани водещи и още добре познати лица във второто предаване на Лора Крумова и Галя Щърбева по Нова

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов прие предизвикателството да застане пред профайлъра на „Комбина” за експертен анализ на жестовете в „Хвани ме ако можеш”. Той ще бъде и гост в съботното студио, за да даде лично отговорите, които са останали неизказани.

Двама известни водещи и бивши ефирни половинки на Лора Крумова – журналистите Георги Коритаров и Милен Цветков, ще тестват колко неудобен може да бъде столът на гост в студиото. Повече за подводните камъни на професията и какво е да водиш с някой друг – зрителите на предаването ще видят в рубриката „Без комплекси”.

Красимир Боев отново предизвиква бурни страсти със социалния си експеримент тази седмица. Журналистът влиза в ролята на гадател под прикритие, тръгвайки по следите на набиращия все по-голяма популярност бизнес „екстрасенс в България”. В съботната „Комбина” предстои дебюта на Красимир Боев като Маг Красиан.

Вижте и

Здравното риалити на доктор Мирослав Ненков ще ни покаже какво стои зад маската на хирурга. Станка Златева обещава да приготви нещо специално и да даде точната рецепта на победата. Предстои и дългоочаквана среща с един емблематичен актьор за България, който отдавна не е заставал пред камерите за интервю.

Още интересни гости в откровени разговори по темите на деня и репортажи на точното място ще видите в „Комбина” с Лора Крумова и Галя Щърбева – събота, 21 март, 15:00 часа по Нова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре