Сега четете
Разнасят вестник "Знаме" като позив

Разнасят вестник "Знаме" като позив

v znameБЕЛОВО. Истинска конспиративна тактика се разиграва покрай вестник „Знаме“ в общинския център. Още в ранни зори неизвестни лица изкупуват до бройка изпратеното количество за разпространение на най-стария областен всекидневник В Пазарджишка област. Това се случвало винаги, когато в него има статии във връзка с разследването на документация на общината и на Беловската общинска служба „Земеделие“.

Това твърдят наши читатели Във фейсбук. Това твърдят наши читатели във фейсбук. Някои от читателите се свързаха с нас и попитаха не можем ли да увеличим тиража, а други дойдоха на място и закупиха стари броеве с въпросните статии. За продажба се предоставят толкова броя, колкото е заявката от страна на разпространителите по места, в случая разпространителите в Белово.

Някои читатели коментират, че се налага да идват в Пазарджик, за да си купуват вестници, а след това да ги раздават на познати. Статиите били разпечатвани и на ксерокс, за да достигнат и в по-малките населени места на общината, а някъде били и лепени на обществени места досущ като в партизанските филми с разнасяните позиви, разпечатани на циклостил.
В публикациите сме се стремели да изложим мненията на всички страни, замесени в случая, но кой иска да скрие писаното слово, е неизвестно.

На хората, търсещи информация, можем само да кажем да ни четат на сайта ht t p : / / z n a m e. i n f o, на страницата „Вестник „Знаме“ във фейсбук или да си направят абонамент, включително и онлайн – на броеве в пдф-формат.

Вижте и

Източник: Любословие по в. Знаме – Пазарджик – стр. 1; 3 Дата: 17.03.2015 01:01

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре